SAJAM SIGURNOSTI I PREVENCIJE 2016.

DOPUNA INFORMACIJE ZA TEŠKU KRAĐU

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 39-godišnjak s područja grada Čakovca počinio kazneno djelo teške krađe.

Naime,  u utorak, 21. lipnja ove godine u Čakovcu, Ulici dr. Ivana Novaka, provalio je u podrumske prostorije stambene zgrade, odakle je ukrao razne dijele bicikla, vlasništvo 42-godišnjaka. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna.

Protiv osumnjičenika nadležnom državnom odvjetniku dostavit će se posebno izvješće kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

OBAVIJEST

U ponedjeljak, 19. rujna u 9 sati i 30 minuta, u maloj vijećnici Međimurske županije povodom predstavljanja aktivnosti „Sajma sigurnosti i prevencije 2016.“ u organizaciji Vijeća za prevenciju Međimurske Županije, Vijeća za prevenciju Grada Murskog Središća i Policijske uprave međimurske, održat će se izvanredna konferencija za medije.

Sajam će se održati u petak, 23. rujna od 9 do 17 sati u Murskom Središću (sportska dvorana osnovne škole i tereni NK „Rudar“), a njegove aktivnosti predstavit će župan Međimurske županije, Matija Posavec, gradonačelnik Grada Mursko Središće, Dražen Srpak i načelnik Policije uprave međimurske, Krunoslav Gosarić.

(rg)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*