Međimurje Press
Policija

Slučajno ili ne, ali svakodnevno obavještavamo o nekom požaru u Međimurju

Srijeda, 19. veljače 2020. godine

TEŠKA KRAĐA

Strelec – provala u ribički dom

U noći s utorka na srijedu (18./19. veljače 2020.) u Strelcu, nepoznati počinitelj provalio je ribički dom, odakle je ukrao TV prijemnik. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

POŽARI NA GRAĐEVINSKIM OBJEKTIMA

Sveti Urban – u štaglju izbio požar na traktoru

Jučer, 19. veljače 2020. godine oko 13 sati i 30 minuta u Svetom Urbanu, u dvorištu obiteljske kuće, vlasništvo 35-godišnjaka, izbio je požar na traktoru koji je bio parkiran u štaglju.

Požar su ugasili vatrogasci JVP-a Čakovec te DVD-ova iz Štrigove i Martinuševca.

Prema izjavi vlasnika, koji nije želio daljnje policijsko postupanje, požar je izbio uslijed kvara na električnim instalacijama i akumulatoru, a potom se požar proširio na štagalj. U požaru djelomično su izgorjeli drveni dijelovi krovišta štaglja, dok je traktor u potpunosti izgorio.

Materijalna šteta procjenjuje se na oko 100.000,00 kuna.

POŽARI NA GRAĐEVINSKIM OBJEKTIMA / OŠTEĆENJE TUĐE STVARI – DOPUNA INFROMACIJE

Gornji Kuršanec – utvrđen uzrok požara

Provedenim kriminalističkim istraživanjima te obavljenim očevidom na mjestu događaja uz stručnu pomoć inspektora zaštite od požara utvrđeno da je uzrok nastanka požara poduzeta ljudska.

Podsjećamo kako je u ranim jutarnjim satima u srijedu, 19. veljače 2020. godine u Gornjem Kuršancu, Ulici Zrinskih, izbio je požar na vikendici, vlasništvo 60-godišnjaka, a koji se potom proširio i na susjednu vikendu, vlasništvo 71-godišnjaka. Vikendice su u potpunosti izgorjele, dok se ukupna materijalna šteta procjenjuje na oko 165.000,00 kuna.

U gašenju požara sudjelovali su vatrogasci JVP-a Čakovec i DVD-a Gornji Kuršanec.

Protiv nepoznatog počinitelja kaznenog djela oštećenja tuđe stvari podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Policija intenzivno traga za počiniteljem.

RADOVAN GAČAL

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja