Sreća u nesreći

KRAĐE I TEŠKE KRAĐE

U proteklih 24 sata na području Međimurske županije evidentirane je samo jedna krađa, i to  goriva u vrijednosti petstotinjak kuna na benzinskoj postaji u Čakovcu, Ulici dr. Ivana Novaka. Teške krađe nisu evidentirane.

PROMETNA NESREĆA

Jučer, 26. siječnje nešto poslije 16 sati u  Murskom Središću, Frankopanskoj ulici, na prijelazu ceste preko željezničke pruge došlo je do naleta vlaka na osobni automobil.

Na prijelazu koji nema branike ili polubranike, niti je označen uređajima za davanje znakova o nailasku vlaka, 41-godišnja vozačica Opel Astre, čakovečkih registarskih oznaka, nije se zaustavila se ispred pruge već je nastavila vožnju te je došlo do naleta putničkog vlaka u desni bočni dio automobila. Uslijed udara automobil je ostao prikliješten za vlak te je guran pedesetak metara prugom.

Vozilom hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su vozačica i dijete putnik iz Astre, gdje je utvrđeno da su u prometnoj nesreći lakše ozlijeđeni. U vlaku koji prometuje na relaciji Čakovec – Lendava, osim strojovođe i konduktera nije bilo drugih putnika. Nakon sanacije i završetka očevida vlak je nastavio vožnju u 19 sati i 44 minute.

Vozačici koja je skrivila prometnu uručena je obavijest o počinjenom prekršaju.

(rg)

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*