Stradao 54-godišnji motociklist

Četvrtak, 11. srpnja 2019. godine

INFORMACIJA

Pronađeni bicikli na području Policijske uprave međimurske

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec u proteklih nekoliko dana pronašli su više odbačenih bicikala za koje se sumnja da su ukradeni na području grada Čakovca. Pronađeni bicikli pohranjeni su u sjedištu Policijske uprave međimurske.

Pošto provedenim kriminalističkim istraživanjem nisu utvrđeni vlasnici pronađenih bicikala, mole se građani da na internetskim stranicama Policijske uprave međimurske u glavnom izborniku, rubrici GRAĐANI te potom odabirom kategorije PRONAĐENI BICIKLI, pregledaju sve bicikle u priloženoj galeriji.

U slikovnoj galeriji nalaze se bicikli pronađeni na području Policijske uprave međimurske, a moguće ih je pregledavati odabirom („klikom“ – „povećaj sliku“) fotografije u naslovnici galerije te potom pregledavanjem svih umetnutih bicikala. Napominjemo kako se u vidljivom dijelu galerije prikazuje samo osam fotografiranih bicikala, dok su preostali bicikli sakriveni unutar same galerije.

Ako građani pregledom spomenute galerije pronađu svoj bicikl, potrebno je da se putem telefona obrate nadležnoj policijskoj postaji, kako bi dogovorili detalje oko preuzimanja bicikla.   

PROMETNA NESREĆA

U prometnoj nesreći stradao 54-godišnji motociklist

Jučer (11. srpnja 2019.) oko 12 sati u Čakovcu u Preloškoj ulici, u blizini raskrižja sa kolnikom Ulice dr. Vlatka Mačeka dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 54-godišnji motociklist.

Nesreće se dogodila u trenutku kada se 77-godišnji vozač Renault Lagune, čakovečkih registarskih oznaka, s kolnog ulaza ispred obiteljske kuće, uključivao u promet na kolnik Preloške ulice. Pritom nije propustio sva vozila koja se kreću tom prometnicom zbog čega je prednjim dijelom automobila udario u bočni dio motocikla, njemačke nacionalne oznake, a kojim je kolnikom Preloške ulice upravljao 54-godišnji vozač. Motociklist je u tom trenutku obilazio zaustavljena vozila u namjeri da skrene ulijevo, prema kolniku Ulice dr. Vlatka Mačeka. Nakon udara došlo je do prevrtanja motocikla i pada vozača na kolnik, dok je motocikl u nastavku kretanja (klizanju) udario u zid obližnje obiteljske kuće.

Motociklist je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u čakovečku bolnicu. Prema zaprimljenoj obavijesti Odjela intenzivne njege, 54-godišnji motociklist zbog zadobivenih ozljeda opasnih po život prevezen je u Kliničku bolnicu Dubrava u Zagrebu na daljnje liječenje.

Zbog izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 77-godišnjeg vozača osobnog automobila podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

RADOVAN GAČAL

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*