Sumnja se u trojicu mladića koji su krali čelik

DOPUNA INFORMACIJE ZA TEŠKU KRAĐU

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su trojica mladića u dobi od 19, 21 i 23 godina iz skladišta privatnog poduzeća u Čakovcu ukrali više stotina kilograma nehrđajućeg čelika.

Krajem kolovoza u Kalničkoj ulici preskočili su ogradu te potom preko nje prebacili razne profile „prokroma“ u vrijednosti od nekoliko desetaka tisuća kuna, a kojeg su potom pošali unovčiti u poduzeću za otkup sekundarnih sirovina.

Osumnjičeni su uhićeni te će tijekom današnjeg dana uz kaznenu prijavu biti predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

DOPUNA INFORMACIJE ZA KRAĐU

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 49-godišnjak s područja općine Donji Kraljevec počinio kazneno djelo krađe.

Naime, u utorak, 6. siječnja 2014. u ranim jutarnjim satima u Donjem Kraljevcu, Ludbreškoj ulici iz otvorenog gospodarskog objekta ukrao je tegle s cvijećem, ložište i tanjur za kotlovinu, razni građevinski materijal i radio kasetofon. Dio ukradenih predmeta je pronađen i vraćen vlasniku.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv osumnjičenog podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

(rd)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*