Svakodnevne krađe

Četvrtak, 30. kolovoza 2018. godine

OBAVIJEST

U sklopu redovne konferencije za medije u ponedjeljak, policijska službenica Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa, Irena Branović povodom početka školske godine predstavit će aktivnosti edukativno-promidžbene akcije „Poštujte naše znakove“.

TEŠKA KRAĐA

U četvrtak, 30. kolovoza u jutarnjim satima u Marofu, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari te ukrao novac i razni nakit.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

KRAĐA

U četvrtak, 30. kolovoza u jutarnjim satima u Čakovcu, Ulici Ivana Gorana Kovačića, u čekaonici bolnice nepoznati počinitelj iskoristio je kraću odsutnost ženske osobe te joj iz torbe ukrao novčanik u kojem su se nalazili osobni dokumenti i novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

DOPUNA INFORMACIJE ZA KRAĐU

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je maloljetnik s područja Međimurske županije počinio kazneno djelo krađe.

Naime, u nedjelju, 22. srpnja ove godine u večernjim satima u Štrigovi, na prostoru igrališta iskoristio je nepažnju 26-godišnjaka te mu ukrao mobitel vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Mobitel je oduzet i vraćen vlasniku.

Prema maloljetnom osumnjičeniku dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku za mladež, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

(Danijela Turk)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*