Teško ozlijeđen pješak u Pleškovcu

DOGAĐAJ U CESTOVNOM PROMETU

Jučer, 16. studenoga oko 17 sati na kolniku državne ceste u Pleškovcu kod kbr. 54, u naletu dostavnog vozila, teško je ozlijeđen 36-godišnji pješak.

Stojeći na nogostupu uz rub kolnika, u jednom trenutku 36-godišnjak na prometnicu je bacio štap kojim se obilježava snijeg uz prometnicu i započeo pretrčavati kolnik, a da se pritom nije uvjerio da to može učiniti na siguran način. U kočenju, Peugeot Partnerom, čakovečkih registarskih oznaka,  na pješaka je naletio 34-godišnji vozač.

Vozilom hitne medicinske pomoći pješak je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je u nesreći teško ozlijeđen, te je zadržan na liječenju.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju kako bi se utvrdile sve okolnosti stradavanja pješaka.

Zbog obavljanja očevida od 17 sati i 25 minuta do 18 sati i 30 minuta dionica državne ceste koja prolazi kroz Pleškovec bila je zatvorena za sav promet, te se odvijao okolnim pravcima.

INFORMACIJA 

Operativna akcija „Brzina“

U petak, 18. studenoga od 15 do 21 sat policijski službenici Policijske uprave međimurske provest će aktivnosti iz operativne akcije „Brzina“.

Policijske aktivnost usmjerit će se na suzbijanje prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja vozila, kao i na svako grubo kršenje prometne discipline (bezobzirno ponašanje sudionika u prometu).

(Radovan Gačal)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*