Teško ozlijeđen vozač osobnog automobila

Utorak, 7. kolovoza 2018. godine

TEŠKA KRAĐA

Provala u obiteljsku kuću

U utorak, 7. kolovoza u večernjim satima u Savskoj Vesi, Radničkoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću odakle je ukrao razni nakit.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

KRAĐA

Osumnjičen za krađu iz kuće

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 46-godišnjak sa šireg područja općine Nedelišće počinio kazneno djelo krađe.

Naime, u ponedjeljak, 6. kolovoza u popodnevnim satima u Macincu, Brežnoj ulici iz nezaključane obiteljske kuće ukrao je mobitel, televizor i tri daljinska upravljača. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Ukradeni predmeti oduzeti su i vraćeni vlasniku.

Protiv 46-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

PROMETNA NESREĆA

Teško ozlijeđen vozač osobnog automobila

U utorak 7. kolovoza oko 14.50 sati na raskrižju gradske ceste između Ivanovca i Štefanca te kolnika državne ceste broj 20, dogodila se prometna nesreća u kojoj 65-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka dolaskom do ceste s prednošću prolaza nije propustio sva vozila koja se kreču tom cestom. Zbog toga je u njegovo vozilo udario osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka s kojim je upravlja 19-godišnji vozač.

Ozlijeđeni 65-vozač vozilom hitne pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju.

O prometnoj nesreći podnijeti će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

(Danijela Turk)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*