medjimurjepress@gmail.com

Tjelesna ozljeda

Ponedjeljak, 9. rujna 2019. godine.

TJELESNA OZLJEDA

Bacanjem krhotina cigli 47-godišnjak ozlijedio dijete

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 47-godišnjak s područja općine Orehovica, počinio kazneno djelo tjelesne ozlijede.

Naime, u nedjelju, 8. rujna 2019. godine oko 17 sati u Orehovici, Ulici Ilica, na gradilištu obiteljske kuće u izgradnji, osumnjičeni je pod utjecajem alkohola (1,94 promila) bacio u lice djeteta tri krhotine (fragmenta) cigle.

Ozlijeđeno dijete prevezeno je privatnim vozilom u Županijsku bolnicu u Čakovcu, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđeno.

Protiv 47-godišnjka podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

INFORMACIJA

U čast poginulim i nestalim braniteljima biciklima svladali put dugačak gotovo 300 kilometara

I ove godine Policijska uprava međimurska, na inicijativu međimurskih dragovoljaca, branitelja Zasebne postrojbe Policijske uprave međimurske i varaždinske, a koji su sudjelovali u obrani Vukovara i Borovog Naselja, organizirala je vožnju biciklima od Čakovca do Vukovara. U čast i sjećanje na poginule i nestale branitelje Zasebne postrojbe, proteklog vikenda policijski službenici,  članovi braniteljskih udruga, kao i drugi građani koji su na taj način podržali ovu hvale vrijednu akciju, biciklima su krenuli prema gradu heroju

Više na poveznici.

Radovan Gačal

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*