Tjelesna ozljeda

Ponedjeljak, 9. rujna 2019. godine.

TJELESNA OZLJEDA

Bacanjem krhotina cigli 47-godišnjak ozlijedio dijete

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 47-godišnjak s područja općine Orehovica, počinio kazneno djelo tjelesne ozlijede.

Naime, u nedjelju, 8. rujna 2019. godine oko 17 sati u Orehovici, Ulici Ilica, na gradilištu obiteljske kuće u izgradnji, osumnjičeni je pod utjecajem alkohola (1,94 promila) bacio u lice djeteta tri krhotine (fragmenta) cigle.

Ozlijeđeno dijete prevezeno je privatnim vozilom u Županijsku bolnicu u Čakovcu, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđeno.

Protiv 47-godišnjka podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

INFORMACIJA

U čast poginulim i nestalim braniteljima biciklima svladali put dugačak gotovo 300 kilometara

I ove godine Policijska uprava međimurska, na inicijativu međimurskih dragovoljaca, branitelja Zasebne postrojbe Policijske uprave međimurske i varaždinske, a koji su sudjelovali u obrani Vukovara i Borovog Naselja, organizirala je vožnju biciklima od Čakovca do Vukovara. U čast i sjećanje na poginule i nestale branitelje Zasebne postrojbe, proteklog vikenda policijski službenici,  članovi braniteljskih udruga, kao i drugi građani koji su na taj način podržali ovu hvale vrijednu akciju, biciklima su krenuli prema gradu heroju

Više na poveznici.

Radovan Gačal

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*