Međimurje Press
Policija

Trenažna vožnja međimurskih policajaca!

DOPUNA INFORMACIJE ZA TEŠKU KRAĐU NA OSOBITO OPASAN I DRZAK NAČIN

Osumnjičen za drsku krađu u Nedelišću  

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom s područja Općine Nedelišće zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe.

Naime, u utorak, 29. ožujka 2022. godine oko 12 sati u Nedelišću, Ulici Martina Viljevca, na parkiralištu ispred trgovine prišao je starijoj muškoj osobi i iz džepa jakne ukrao mu novčanik s osobnim dokumentima i novcem, te se trčeći udaljio. Krađu je vidio građanin koji je krenuo za njim te ga sustigao i oduzeo mu novčanik, dok se osumnjičenik udaljio u nepoznatom smjeru.

Istog dana, u večernjim satima osumnjičenik je uhićen i priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Protiv osumnjičenika podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu kao dopuna prethodno dostavljenoj kaznenoj prijavi.

DOPUNA INFORMACIJE ZA TEŠKU KRAĐU  

Kotoriba – osumnjičen za krađu profesionalnog alata

Policijski službenici Policijske postaje Prelog dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom s područja Međimurske županije zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe.

Naime, između 9. i 10. ožujka 2022. godine u Kotoribi, u Sajmišnoj ulici provalio je u teretni automobil, a potom u proizvodnu halu privatnog poduzeća odakle je ukrao razni profesionalni alat u vrijednosti od više desetaka tisuća kuna.

Kako smo već izvijestili 15. ožujka, u poljskom predjelu u blizini Kotoribe zakopan u zemlji pronađen je dio ukradenih predmeta, koji je oduzet i vraćen vlasniku.

Prema osumnjičenom maloljetniku podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu za mladež, kao dopuna prethodno dostavljenoj kaznenoj prijavi protiv nepoznatog počinitelja.

INFORMACIJA

Trenažna vožnja međimurskih policajaca

Policijski službenici, prometni motociklisti svih policijskih postaja Policijske uprave međimurske, jučer, 30. ožujka 2022. godine na prometnom vježbalištu i prometnicama Međimurske županije odradili su tradicionalnu obuku i trenažnu vožnju službenim motociklima.

Više na internetskim stranicama Policijske uprave međimurske, ovdje.

DOPUNA INFORMACIJE

Javna objava rješenja o prijemu 

Ministarstvo pravosuđa i uprave objavilo je rješenje o prijemu u državnu službu na neodređeno vrijeme u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu međimursku, za radno mjesto administrativni tajnik.

Više na internetskim stranicama Policijske uprave međimurske, ovdje.

Marina Soldat 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja