medjimurjepress@gmail.com

Tri krađe u protekla 24 sata

Četvrtak, 14. studenoga 2019. godine

KRAĐE TIJEKOM PROTEKLIH 24 SATA

Na području Policijske uprave međimurske tijekom protekla 24 sata evidentirane su tri krađe u kojima je procijenjena materijalna šteta manja od 1.000 kuna.

Izdvajamo krađu akumulatora:

U noći s 13. na 14. studenoga 2019. godine u Pribislavcu, Ulici Augusta Šenoe, nepoznati počinitelj je u otključanoj garaži i na dvorištu obiteljske kuće s traktora demontirao i ukrao akumulatore.

Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

NALET NA DIVLJAČ

U četvrtak, 14. studenoga 2019. godine na međimurskim prometnicama, u ranim jutarnjim satima između Donje Dubrave i Velikog Otoka te u kasnim popodnevnim satima između Vrhovljana i Hlapićine te Palinovca i Turčišća, evidentirana su tri naleta vozila na divljač koja je pretrčavala kolnik.

Uginulu divljač preuzeli su lovnici nadležnih lovačkih društava.

U cilju prevencije ovakvih i sličnih događaja, pozivamo vozače na maksimalni oprez na prometnicama Međimurske županije, kao i da prilagode brzinu kretanja vozila stanju i uvjetima na cesti te poštuju postavljenu prometnu signalizaciju koja ih upozorava na moguće pojavljivanje divljači na cesti.

POLICIJSKI SLUŽBENIK

Nenad Risek

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*