Trojica mladića osumnjičena za razbojništvo

Srijeda, 29. svibnja 2019. godine

KRAĐA – DOPUNA INFORMACIJE

Osumnjičena za krađu kozmetike iz trgovine

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 41-godišnjakinja s područja općine Dekanovec, počinila kazneno djelo krađe.

Naime, u ponedjeljak, 29. travnja 2019. godine u specijaliziranoj trgovini kozmetičkim proizvodima u centru Čakovca, s prodajnih polica ukrala je dvadesetak raznih kozmetičkih proizvoda (kreme, maskare i sl.).

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Dio ukradenih predmeta oduzet je od osumnjičene i vraćen predstavniku oštećenog poduzeća.

Protiv osumnjičene 41-godišnjakinje podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

RAZBOJNIŠTVO – DOPUNA INFORMACIJE

Trojica mladića osumnjičena za razbojništvo

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec dovršenim kriminalističkim istraživanje osnovano sumnjaju da su dvojica maloljetnika s područja Međimurske županije i 21-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca počinili kazneno djelo razbojništva.

Naime, kako smo već ranije izvijestili osumnjičeni trojac u ponedjeljak, 27. svibnja 2019. godine u kasnim večernjim satima na poljskom putu nedaleko Kuršanca počinio je razbojništvo nad 60-godišnjakom. U trenutku kada je oštećeni upravljao biciklom u smjeru Gornjeg Kuršanca, automobilom su mu prišli s leđa. Potom je jedan od osumnjičenih upravljajući automobilom na kojem su bila ugašena svjetla, branikom udario u stražnji kotač bicikla te srušio 60-godišnjaka na tlo. Trojica napadača iskoristila su nastalu situaciju te fizički nasrnula na oštećenog, a nakon što su ga svladali, ukrali su mu novčanik s novcem i dokumentima te mobitel. Prilikom bijega s mjesta događaja osumnjičeni su ispustili zrak iz guma bicikla i bacili ga u obližnje polje.

U opisanom događaju 60-godišnjak je lakše ozlijeđen te je oštećen za nekoliko tisuća kuna.

Prema maloljetnim osumnjičenicima te protiv 21-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Radovan Gačal

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*