Međimurje Press
Policija

Tučnjava, provala, prometna nesreća…

Provala u skladište 

Između 28. i 30. kolovoza 2021. godine u poljskom predjelu zvanom “Duge zemlje”, u blizini Strahoninca, nepoznati počinitelj je u voćnjaku originalnim ili sličnim ključem otključao vrata skladišta te ukrao trimer i kanistar s benzinom. Potom je s parkiranog traktora demontirao i ukrao akumulator.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

PROMETNA NESREĆA 

            Šenkovec – u prometnoj nesreći sudjelovalo nekoliko vozila

U ponedjeljak, 30. kolovoza 2021. godine oko 7,55 sati u Šenkovcu, Ulici maršala Tita, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka rođena 1996. godine, brzinu kretanja vozila nije prilagodila gustoći prometa (zaustavljena vozila na kolniku). Zbog toga je prednjim dijelom vozila udarila u stražnji dio osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka s kojim je ispred bio zaustavljen vozač rođen 1996. godine. Uslijed udara njegovo vozilo odbačen je unaprijed te je udarilo u stražnji dio osobnog automobila varaždinskih registarskih oznaka s kojim je ispred u koloni vozila bio zaustavljen vozač rođen 1982. godine.

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, dok je na vozilima nastala materijalna šteta.

Zbog počinjenih prekršaja vozačici je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna.

NAROČITO DRSKO I NEPRISTOJNO PONAŠANJE / TEŠKA TJELESNA OZLJEDA

            Savska Ves – u tučnjavi zadobili ozljede

U nedjelju, 29. kolovoza 2021. godine oko 21,40 sati na terasi ugostiteljskog objekta u Savskoj Vesi i na ulici, javni red i mir na naročito drzak način pod utjecajem alkohola narušavali 30 i 38-godišnjaci, na način da su vikali i galamili. Na ponašanje ih je upozorio 38-godišnji vlasnik objekta, na što je 30-godišnjak donio metalni predmet i pokušao ga njime udariti. U tome nije uspio i vlasnik ga je rukom udario u predjelu glave. S fizičkim nasrtanjem 30-godišnjak i dalje je nastavio, a u događaj se umiješao 39-godišnjak, te ih je obojicu vlasnik izudarao rukama.

U Županijskoj bolnici Čakovec liječnička pomoć pružena je 38 i 30-godišnjacima te je utvrđeno da je u događaju 38-godišnjak zadobio lake tjelesne ozljede, a 30-godišnjak teške tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju.

 

                                                                                                  POLICIJSKA SLUŽBENICA

                                                                                                    ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

                                                                                                                 Danijela Turk  

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja