Međimurje Press
Policija

U Banfiju nepoznate životinje usmrtile 13 košta i dva jelena!

Utorak, 29. prosinca 2020. godine

TEŠKA KRAĐA – DOPUNA INFORMACIJE

Preloški policajci otkrili provalnike koji su u Novakovcu iz kuće ukrali novac

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja kako su 38-godišnjak s područja općine Mala Subotica i 34-godišnjak s područja općine Novakovec, počinili kazneno djelo teške krađe.

Naime, u utorak, 24. studenoga 2020. godine u ranim poslijepodnevnim satima u Novakovcu, Ulici Vladimira Rojka, pomoću ključa kojeg su pronašli ostavljenog u bravi, otključali su ulazna vrata ljetne kuhinje te ušli u njenu unutrašnjost. U ljetnoj kuhinji pronašli su ključeve obiteljske kuće, vlasništvo 59-godišnjakinje te su potom pomoću pronađenih ključeva ušli u unutrašnjost kuće, odakle su ukrali novac i razne prehrambene proizvode. Materijalna šteta procijenjena je na desetak tisuća kuna.

Protiv osumnjičenog dvojca podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljenoj kaznenoj prijavi protiv nepoznatog počinitelja.

PRONALAZAK STRVINE DIVLJAČI

U Banfiju nepoznate životinje usmrtile 13 košta i dva jelena

U noći s ponedjeljka na utorak (28./29. prosinca 2020.) u Banfiju, nepoznate životinje, provlačenjem ispod žičane ograde, ušle su u ograđeni prostor namijenjen za divljač te su potom usmrtile 13 košuta i dva jelena.

Vlasnik divljači, 38-godišnji slovenski državljanin procjenjuje da je ovim događajem oštećen za dvadesetak tisuća kuna.

O događaju je izviješten nadležni komunalni redar koji će poduzeti mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja