Međimurje Press
Policija

U Donjem Koncovčaku i Nedelišću provale u kuće!

TEŠKE KRAĐE

U vremenskom razdoblju od 26. listopada do 3. studenoga 2022. godine u Donjem Koncovčaku, nepoznati počinitelj je provalio u vikend kuću, vlasništvo 69-godišnjaka, odakle je ukrao razni alat.

U četvrtak, 3. studenoga 2022. godine u jutarnjim satima u Nedelišću, Ulici Josipa Štolcera Slavenskog, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, vlasništvo 54-godišnjaka, odakle je ukrao novac.

Materijalne štete vlasnici procjenjuju na više tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

INFORMACIJA

Najava provođenja akcije „Alkohol“ 

Izvješćujemo Vas da će policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec u subotnjoj noći s 5. na 6. studenoga 2022. godine od 21 do 3 sata provoditi operativnu akciju „Alkohol“.

Operativna akcija usmjeriti će se na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili droga, nepropisnom i/ili neprilagođenom brzinom, nadzor korištenja sigurnosnog pojasa i mobilnih uređaja za vrijeme vožnje, suzbijanje grubog kršenja prometne discipline te ostalih prekršaja koji su u uzročno posljedičnoj vezi s nastankom prometnih nesreća, posebice s najtežim posljedicama. Posebna pozornost posvetiti će se sudionicima u prometu mlađe životne dobi, a koji su i najčešći počinitelji navedenih prometnih prekršaja.

POLICIJSKI  SLUŽBENIK ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU 

Nenad Risek

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja