Međimurje Press
Policija

U Lopatincu ukraden novac, a u Čakovcu alati!

Između 12. i 13. prosinca 2021. godine u Lopatincu, Ulici Ivana Gorana Kovačića nepoznati počinitelj je iz otključane kuće ukrao novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.      

U ponedjeljak, 13. prosinca 2021. godine u Čakovcu, Kolodvorskoj ulici nepoznati počinitelj je iz dvorišta obiteljske kuće ukrao razni alat. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

PRONALAZAK NEEKSPLODIRANIH EKSPLOZIVNIH SREDSTAVA

U Čakovcu pronađene vježbovne protutenkovske mine

U ponedjeljak, 13. prosinca 2021. godine oko 8,45 sati u Čakovcu, Ulici Republike Austrije prilikom iskopa kanala radnici su pronašli nekoliko komada vježbovnih protutenkovskih mina.

Na mjesto događaja izašao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu koji je pronađene mine do uništenja pohranio u skladište Policijske uprave međimurske.

INFORMACIJA

U Piškorovcu, Domašincu i Kotoribi provedene preventivne aktivnosti iz kampanje “Manje oružja, manje tragedija“

U subotu, 11. prosinca 2021. godine u prijepodnevnim satima u Piškorovcu, Domašincu i Kotoribi policijski službenici Policijske postaje Prelog i policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave međimurske proveli su aktivnosti iz preventivne kampanje „Manje oružja, manje tragedija“.

Više informacija na internetskim stranicama Policijske uprave međimurske, ovdje.

POLICIJSKA SLUŽBENICA

ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

Marina Soldat

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja