U potrazi angažirana sva raspoloživa tehnika

RAZBOJNIČKA KRAĐA

U ponedjeljak, 6. srpnja oko 8,40 sati u Turčišću, dvojica nepoznatih mladića ušla su u trgovinu vlasništvo privatnog poduzeća, gdje je jedan od njih pokušao ukrasti gel za tuširanje i dezodorans. U odnošenju predmeta mladića je spriječila zaposlenica i zadržala ga do dolaska policije. Kako bi zadržao ukradene predmete za sebe, mladić ju je naguravao i prijetio joj smrću.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je da je razbojničku krađu počinio maloljetnik s područja Međimurske županije.

Prema počinitelju podnijet će se kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetniku za mladež u Čakovcu.

TEŠKA KRAĐA

Između 3. i 6. srpnja u Palovcu, Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari, ali nije ništa ukrao. Potom je provalio u podrumske prostorije, odakle je ukrao bakrene cijevi vrijednosti nekoliko stotina kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

OBAVIJEST O NESTALIM OSOBAMA

Policijski službenici Policijske uprave međimurske zajedno s pripadnicima Javne vatrogasne postrojbe Čakovec, Hrvatske gorske službe spašavanja, te članovima lokalnih ribolovnih i lovačkih udruga i nadalje poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska nestale Ivane i Patrika Fogadića.

Na pretrazi terena angažirati će se sva raspoloživa tehnika (čamci, terenska vozila, sonari, motorni zmajevi i dr.).

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*