Međimurje Press
Policija

U prostorije policije dovedena osoba u svezi prometne nesreće

Tijekom ranih popodnevnih sati u prostorije policije dovedena je osoba koja se dovodi u svezu s prometnom nesrećom s odbjeglim vozačem. U tijeku su kriminalistička istraživanja, nakon čega ćemo pravovremeno informirati javnost.

Podsjećamo, da je u nedjelju, 19. siječnja oko 19 sati i 25 minuta na cesti između Orehovice i Šemovca, nepoznati vozač, vozila nepoznate marke i registarske oznake, kretao se iz smjera sjevera u smjeru juga i brzinu kretanja vozila nije prilagodio vidljivosti (noć) te prometnoj situaciji na cesti (pješak na kolniku), tako da se vozilom nije mogao pravovremeno zaustaviti ispred svake zapreke koju u konkretnim uvjetima može predvidjeti, odnosno da može pravovremeno postupiti po prometnom znaku ili pravilu,.

Zbog toga je automobilom udario u tijelo 48-godišnje pješakinje s područja općine Orehovica, a koja se nalazila na kolniku, neoznačena nekim izvorom svjetlosti ili reflektirajućom materijom koja je pala na kolnik.

Nakon prometne nesreće nepoznati vozač s vozilom je napustio mjesto događaja prometne nesreće te se za njim traga.

Hitna pomoć, je nažalost, konstatirana smrt pješakinje te je tijelo prevezeno na odjel patologije Županijske bolnice Čakovec radi provođenja obdukcije.

Očevid na mjestu događaja obavila je općinska državna odvjetnica.

Zbog obavljanja očevida u vremenu od 20 do 22,15 sati bio je zatvoren za promet, a koji se odvijao obilaznim pravcima.

POLICIJSKI SLUŽBENIK

Nenad Risek

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja