medjimurjepress@gmail.com

U šetnji pronašla ručnu bombu

Ponedjeljak, 11. ožujka 2019. godine

PRONALAZAK NEEKSPLODIRANIH EKSPLOZIVNIH SREDSTAVA

U šetnji pronašla ručnu bombu

U nedjelju, 10. ožujka oko 17 sati u Maloj Subotici, Ulici braće Radić, u polju je šetačica pronašla odbačenu ručnu bombu.

Pronađena ručna bomba „M 35“ iz II. svjetskog rata bomba je uništena sljedećeg dana u jutarnjim satima zbog sigurnosnih razloga po policijskom službeniku za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave međimurske na mjestu pronalaska.

I dalje pozivamo građane da ukoliko pronađu eksplozivna sredstva ili oružje, da odmah pozovu policijske službenike kako bi se izbjegle neželjene posljedice.

TEŠKE KRAĐE

Provala u spremnik goriva radnog stroja

Između 8. i 11. ožujka, u Ivanovcu, Ulici Preloge, nepoznati počinitelj je provalio u spremnik goriva radnog stroja te ukrao gorivo.

Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Provalio u aparat i ukrao novac

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je 27-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine počinio Krađu.

Tako je, u subotu, 9. ožujka, u Ivanovcu, Ulici Pavleka Miškine, unutar proizvodne hale provalio u aparat za tople napitke te ukrao novac.

Materijalna šteta se procjenjuje na više stotina kuna.

Protiv 27-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava, nadležnom državnom odvjetniku te je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

RAZBOJNIŠTVO

U parku napadnute dvije maloljetne osobe

U ponedjeljak, 11. ožujka u večernjim satima, u Čakovcu, u parku Perivoj Zrinskih, dvojica nepoznatih počinitelja su fizički napali dvoje maloljetnika i tražili od mladića novac. Mladić im je predao novčanik sa osobnim dokumentima.

Očevidom na mjestu događaja kasnije je pronađen novčanik sa svim dokumentima. Liječničkim pregledom u Županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je da mladić zadobio lake tjelesne ozljede, dok druga osoba nije zadobila vidljive ozljede.

Materijalna šteta nije nastupila.

Protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava, nadležnom državnom odvjetniku te se provode intenzivna kriminalistička istraživanja.

NENAD RISEK

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*