Udružena trojka lopova sjeverozapadne Hrvatske

INFORMACIJA

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su troje muškaraca, 46-godišnjak s područja Koprivničko-križevačke županije, 34-godišnjak s područja Varaždinske županije i 31-godišnjak s područja Međimurske županije, počinili dva kaznena djela.

Naime, u utorak, 23. kolovoza u jutarnjim satima, u Pušćinama, Ulici Matije Gupca, provalili su u obiteljsku kuću, gdje su ispremetali stvari i ukrali novac. Nakon toga u  Kuršancu, Glavnoj ulici provalili su u obiteljsku kuću gdje su ispremetali stvari, ali ništa nisu ukrali.

Također, dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 46-godišnjak i 31-godišnjak, u utorak, 23. kolovoza tijekom dana, u Orehovici, Ulici Josipa Slavenskog, provalili su u obiteljsku kuću, gdje su ispremetali stvari i ukrali ručne satove, vrijednosti više stotina kuna. Dio ukradenih predmeta vraćeni su vlasniku.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Osumnjičenici su uhićeni i predani pritvorskom nadzorniku, dok je protiv njih zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

(D.T.)

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*