Međimurje Press
Policija

Uhićen nakon razbojništva

Srijeda, 8. siječnja 2020. godine

RAZBOJNIŠTVO

Uhićen nakon razbojništva

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je 20-godišnjak s područja općine Nedelišće počinio kazneno djelo Razbojništvo.

Tako je u utorak, 7. siječnja u 17 sati i 15 minuta, u Murskom Središću, Ulici Vladimira Nazora, na ulici, s leđa prišao 19-godišnjaku te ga udario šakom u glavu nakon čega je napadnuti pao na tlo, dok je 20-godišnjak verbalno i fizički tražio novac. To su uočili građani pa je počinitelj pobjegao.

Napadnuti je zadobio manju ozljedu.

Sljedećeg dana, u srijedu, 8. siječnja zbog sumnje da je počinio to kazneno djelo je uhićen 20-godišnjak te će se protiv njega podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Policijska uprava međimurska i u ovom slučaju zahvaljuje građanima na pravovremenoj reakciji i pomoći kod hvatanja počinitelja kaznenog djela.

INFORMACIJA

Blagoslov djelatnika i prostorija Policijske uprave međimurske

U srijedu, 8. siječnja u 11 sati, kapelan policijske kapelanije “Sveti Franjo Asiški”, za područje Policijske uprave međimurske, vlč. Vjekoslav Vidaček, blagoslovio je službene prostorije i djelatnike koji svoje radne zadaće obavljaju u svim ustrojstvenim jedinica policijske uprave.

Više na poveznici .

POLICIJSKI SLUŽBENIK

Nenad Risek

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja