medjimurjepress@gmail.com

Uhvaćeni počinitelji nekoliko krađa

Četvrtak, 7. studenoga 2019. godine

TEŠKE KRAĐE I KRAĐE

Uhvaćeni počinitelji nekoliko krađa

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su 20 i 18-godišnjak s područja općine Pribislavec počinili nekoliko kaznenih djela.

Dvojac je tijekom noći s 9. na 10. listopada ove godine u Pribislavcu, Ulici braće Radić provalio u prostorije sportskog kluba, gdje su ukrali novac.

Na istom mjestu dvojac je tijekom noći s 14. na 15. listopada provalio u prostorije sportske udruge, gdje su načinili veću materijalnu štetu, ali nisu ništa ukrali.

Također je dvojac između 13. i 15. listopada u Štefancu, Ulici Nikole Tesle provalio u prostorije udruge, gdje su ukrali prijenosni zvučnik, kavu i pića.

Nadalje je 20-godišnjak u četvrtak, 17. listopada ove godine u jutarnjim satima u Čakovcu, Ulici Rudolfa Steinera, iz stalka za bicikle u krugu poduzeća ukrao nezaključani bicikl marke Corratec.

Taj je dvojac u noći s 2. na 3. studenoga u Pribislavcu, Ulici dr. Vinka Žganca, provalio u prostorije sportske udruge, gdje su ukrali glazbenu liniju marke, raznu opremu i pića.

Ukupna materijalna šteta cijeni se na iznos od više tisuća kuna.

Dio ukradenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima.

Protiv dvojca se podnose kaznene prijave, nadležnom državnom odvjetniku.

Drska krađa

U četvrtak, 7. studenoga u popodnevnim satima u Peklenici, Ulici bana Josipa Jelačića je nepoznati počinitelj ušao u nezaključanu kuću, gdje je prišao starijem vlasniku i iz ruku mu ukrao novac nakon čega je pobjegao.

Materijalna šteta se cijeni na iznos od više tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava, nadležnom državnom odvjetniku.

PROMETNA NESREĆA

Prouzročila prometnu nesreću i teže se ozlijedila

U četvrtak, 7. studenoga oko 8 sati u Donjem Hrašćanu, 43-godišnjakinja sa šireg područja općine Donji Kraljevec, vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, upravljajući kad je u krvi imala 1,22 g/kg alkohola, brzinu kretanja nije prilagodila osobinama i stanju ceste (zavoj, kolnik mokar). Zbog toga je u lijevom zavoju izgubila nadzor nad upravljanjem automobilom i u zanošenju s automobilom sišla izvan kolnika, gdje je udarila u betonsko-drvenu ogradu dvorišta kuće.

Nakon prometne nesreće vozačica je vozilom hitne pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su okvalificirane teške tjelesne ozljede.

O događaju će se podnijeti posebno izvješće, nadležnom državnom odvjetniku.

NENAD RISEK

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*