Ukrao maloljetniku novac na ulici

Ponedjeljak, 30. srpnja 2018. godine.

RAZBOJNIŠTVO

Ukrao mu novac na ulici

U nedjelju, 29. srpnja, pola sata prije ponoći u Čakovcu, Ulici Zavnoh-a, na ulici, nepoznati počinitelj je uhvatio maloljetnika i verbalno prijetio nasiljem nakon čega je počinitelju dao novac koji je imao u posjedu u iznosu od više kuna.

Nedugo potom, brzom reakcijom policijskih službenika uhićen je počinitelj te je dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 26-godišnjakom s područja općine Podturen sumnja je počinio kazneno djelo “razbojništvo“.

Oduzeti novac vraćen je žrtvi, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

PRIJEVARA / TEŠKA KRAĐA / TEŠKA TJELESNA OZLJEDA / IZNUDA

Osumnjičena za nekoliko kaznenih djela

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 42-godišnjakinja s područja grada Čakovca počinila nekoliko kaznenih djela; iznudu i tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju te prijevaru i tešku krađu.

Naime, tijekom srpnja ove godine 42-godišnjakinja je obmanom navela žensku osobu da potpiše ugovor o kupoprodaji stana. Kada je ženska osoba htjela ugovor poništiti, 42-godišnjakinja je tražila više tisuća kuna. U nedjelju, 29. srpnja u večernjim satima, žensku osobu odvezla je do Preseke gdje ju je izudarala i odgurnula u jarak, nakon čega se udaljila s mjesta događaja. Od ženske osobe uzela je ključ stana odakle je potom ukrala razne dokumente i nakit.

Vozilom hitne pomoći ozlijeđena ženska osoba prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

U Čakovcu, temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu izvršena je pretraga doma i osobnog automobila kojeg koristi 42-godišnjakinja, kojom prilikom su pronađeni ključevi i razni dokumenti vlasništvo ženske osobe.

Protiv 42-godišnjakinje podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

(Nenad Risek)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*