Međimurje Press
Policija

Unatoč sudskoj zabrani stupio u kontakt s izvanbračnom suprugom!

„Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Čakovec utvrđeno je da je 36-godišnjak s područja Općine Pribislavec počinio kaznena djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i Neizvršavanje sudske odluke.“

Naime, u četvrtak 7. listopada 2021. godine oko 10,45 sati u Čakovcu, 36-godišnjak je u vožnji osobnim automobilom uočio svoju bivšu izvanbračnu 31-godišnju suprugu koja se nalazila kao suvozač u drugom osobnom automobilu.

Potom je vozilo dostigao te zaustavio i obratio se izvanbračnoj supruzi unatoč izrečenoj sudskoj odluci o zabrani približavanja i uspostavljanja kontakta ili održavanja veze te uznemiravanja ili ophođenja.

Nakon toga se vozilo u kojem se nalazila bivša supruga nastavilo kretati ulicama grada, gdje ga je u Ulici Tome Masaryka u stražnji dio namjerno vozilom udario 36-godišnjak.

U događaju, izvanbračna supruga i 29-godišnja vozačica lakše su ozlijeđene, dok se nastala materijalna šteta procjenjuje na više tisuća kuna.

Osumnjičeni 36-godišnjak je uhićen i uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Marina Soldat  

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja