Međimurje Press
Policija

Vijesti iz Pu međimurske

KRAĐA

Domašinec – ubrzo pronađeni počinitelji krađa iz trgovina 

U četvrtak, 10. ožujka 2022. godine oko 15,35 sati u Domašincu, u trgovini u Glavnoj ulici, a potom u trgovini u Ulici Zrinskih nepoznate muške osobe su ukrale razne proizvode.

Brzom reakcijom policijskih službenika Interventne jedinice policije na području Domašinca zatečena su tri maloljetnika kod kojih su pronađeni ukradeni predmeti.

Ukradeni predmeti su oduzeti od počinitelja i vraćeni odgovornim osobama u trgovinama.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju.

TEŠKA KRAĐA

Kotoriba – krađa profesionalnog alata

Između 9. i 10. ožujka 2022. godine u Kotoribi, u Sajmišnoj ulici nepoznati je počinitelj provalio u teretni automobil odakle je ukrao razni električni i akumulatorski alat. Potom je provalio u proizvodnu halu privatnog poduzeća iz koje je također ukrao razni profesionalni alat.

Nadalje, utvrđeno je da je nepoznati počinitelj provalio u prostorije susjednog privatnog poduzeća gdje je ispremetao stvari, ali ništa nije ukrao.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

INFORMACIJE

  • Najava provođenja operativne akcije „Alkohol“ 

U noći s 12. na 13. ožujka 2022. godine od 18,00 do 2,00 sata policijski službenici Policijske uprave međimurske u suradnji s Policijskom upravom varaždinskom provodit će operativnu akciju „Alkohol“.

Aktivnosti akcije usmjeriti će se na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili droga, prije stjecanja prava na upravljanje, te ostalih prekršaja koji su u uzročno posljedičnoj vezi s nastankom prometnih nesreća, posebice s najtežim posljedicama.

Marina Soldat 

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja