Međimurje Press
Policija

Vijesti iz Pu međimurske!

Nepoznati počinitelj provalio u skladište privatnog poduzeća

Između 11. i 14. veljače 2022. godine u Čakovcu, Ulici Jurja IV. Zrinskog, na gradilištu stambenog objekta nepoznati počinitelj je provalio u skladište privatnog poduzeća odakle je ukrao više desetka metara raznih kablova.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

INFORMACIJE

  • Provedena operativna akcija „Nadzor teretnih automobila i autobusa“

Policijski službenici Policijske uprave međimurske u razdoblju od 7. do 13. veljače 2022. godine proveli su operativnu akciju „Nadzor teretnih automobila i autobusa“. Tijekom akcije utvrđeno je ukupno 175 prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Više informacija na internetskim stranicama Policijske uprave međimurske, ovdje.

  • Edukativnim predavanjima obilježen Dan sigurnijeg Interneta

 Diljem Europe, pa tako i u Republici Hrvatskoj, svakog drugog utorka u veljači obilježava se Dan sigurnijeg Interneta s ciljem skretanja pozornosti na opasnosti koje vrebaju na Internetu, važnosti prevencije elektroničkog nasilja te stvaranja sigurnog virtualnog okružja, posebice kada ga koriste djeca. Policijski službenici Policijske postaje Prelog obilježili su Dan sigurnijeg interneta provodeći edukativna predavanja za učenike.

Više informacija na internetskim stranicama Policijske uprave međimurske, ovdje.

Nenad Risek

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja