Međimurje Press
Policija

Vijesti međimurske policije!

INFORMACIJA

Pronalazak mrtvog tijela

U subotu, 2. travnja 2022. godine oko 15 sati uz obalu rijeke Mure u Murskom Središću, u vodi, pronađeno je tijelo nepoznate mrtve osobe.

Na mjestu događaja obavljen je očevid, a tijelo je prevezeno na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec gdje je u ponedjeljak, 4. travnja 2022. godine obavljena obdukcija.

Obavljenim pregledom i obdukcijom mrtvog tijela nisu utvrđeni tragovi nasilja, dok je utvrđeno da je uzrok smrti utapanje.

Prepoznavanjem tijela utvrđeno je da se radi o ženskoj osobi, rođenoj 1955. godine čiji je nestanak u Policijskoj upravi međimurskoj prijavljen 25. ožujka 2022. godine.

O događaju podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

DOPUNA INFORMACIJE ZA POŽAR NA OTVORENOM PROSTORU

Mursko Središće – dovršeno kriminalističko istraživanje  

Policijski službenici Policijske postaje Mursko Središće dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom s područja Grada Mursko Središće zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Naime, u petak, 25. ožujka 2022. godine oko 16 sati i 20 minuta na poljskom predjelu u blizini Ulice Sitnice, u Murskom Središću izazvao je požar mladog nasada hrasta.

Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Murskog Središća, Vratišinca i Selnice.

U subotu, 26. ožujka u jutarnjim satima uz inspektora zaštite od požara izvršen je očevid, te je utvrđeno da je uzrok požara poduzeta ljudska radnja.

Zaprimljenim odštetnim zahtjevom materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina tisuća kuna.

Protiv osumnjičenika podneseno je posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

TEŠKA KRAĐA

Kotoriba – provala u prostorije privatnog poduzeća  

Između 1. i 4. travnja 2022. godine u Kotoribi, Kolodvorskoj ulici nepoznati je počinitelj provalio u prostorije privatnog poduzeća odakle je ukrao motornu pilu, trimer i druge predmete.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

KRAĐA

Nepoznati počinitelj porušio i ukrao nekoliko stabala

Između 10. i 18. ožujka 2022. godine u šumskom predjelu u blizini Sivice nepoznati počinitelj je porušio i ukrao nekoliko stabala hrasta, graba i javora.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Marina Soldat 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja