Međimurje Press
Policija

Vijesti Pu međimurske!

OŠTEĆENJE TUĐE STVARI

Zbog oštećenja osobnog automobila osumnjičen 35-godišnjak

Policijski službenici Policijske postaje Prelog dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari.

Sumnja se da je u subotu, 30. travnja ove godine nešto prije 23 sata u Prelogu, Glavnoj ulici, na nogostupu ispred ugostiteljskog objekta, bacio koš za smeće u prednji dio osobnog automobila, njemačkih nacionalnih oznaka, vlasništvo 35-godišnjeg državljana SR Njemačke. Tom prilikom oštećen je poklopac motora, vjetrobransko staklo te blatobran, dok je vlasnik štetu procijenio na više desetaka tisuća kuna.

Protiv 35-godišnjaka s područja grada Preloga podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljenoj kaznenoj prijavi protiv nepoznatog počinitelja. 

NAJAVA

Policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec provest će akciju „Alkohol“

U noći sa subote na nedjelju (21./22. svibnja 2022.) od 21 do 3 sata policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec provest će aktivnosti iz akcije „Alkohol“.

Aktivnosti akcije usmjerit će se na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili droga, nepropisnom i/ili neprilagođenom brzinom, na nadzor korištenja mobitela sigurnosnog pojasa i mobilnih uređaja za vrijeme vožnje te ostalih prekršaja koji su u uzročno posljedičnoj vezi s nastankom prometnih nesreća, posebice s najtežim posljedicama. Posebna pozornost posvetit će se sudionicima u prometu mlađe životne dobi, a koji su i najčešći počinitelji navedenih prometnih prekršaja.

POLICIJSKI  SLUŽBENIK 

Glasnogovornik

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja