medjimurjepress@gmail.com

Vikend s policijom

Dani vikenda 22., 23. i 24. studenoga 2019. godine

TEŠKE KRAĐE I KRAĐE TIJEKOM PROTEKLOG VIKENDA
Na području Policijske uprave međimurske tijekom proteklog vikenda evidentirane su dvije teške krađe i šest krađa. U pet krađa je pojedinačna materijalna šteta procijenjena je na manje od 1.000 kuna.

Izdvajamo provale u kuću u Gardinovcu i automobil u Nedelišću te krađu bicikla u Čakovcu
U subotu, 23. studenoga u popodnevnim satima u Nedelišću, u blizini groblja, nepoznati počinitelj je provalio u osobni automobil, odakle je ukrao novčanik sa novcem i bankovnim karticama.

Tijekom noći s 23. na 24. studenoga u Gardinovcu, nepoznati počinitelj je provalio u kuću, odakle je ukrao laptop, bicikl, razni nakit i alat.

U noći s 23. na 24. studenoga u Čakovcu, Mihovljanskoj ulici, nepoznati počinitelj je iz dvorišta ukrao nezaključani bicikl.
Ukupna materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna.
Protiv počinitelja podnijet će se kaznene prijave, nadležnom državnom odvjetništvu.

PROMETNE NESREĆE

U istom danu dva prevrtanja vozila

U nedjelju, 24. studenoga oko 4 sata i 30 minuta u Gornjoj Dubravi, vozač osobnog automobila slovenskih registarskih oznaka, 25-godišnjak sa šireg područja općine Gornji Mihaljevec, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste (zavoj) te
vidljivosti (noć). Zbog toga je izlaskom iz zavoja na ravnom dijelu ceste automobilom sišao izvan kolnika na travnatu površinu, gdje se je vozilom prevrnuo na krov.

Isto tako u nedjelju oko 21 sat u Svetom Urbanu, vozač osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka, 79-godišnjak s područja grada Zagreba, krećući se iz smjera zapada u smjeru istoka vozilo u kretanju nije držao na potrebnoj udaljenosti od
desnog ruba kolnika. Zbog toga je u zavoju sa automobilom sišao izvan kolnika, gdje je vozilom udario u zemljani usjek ceste, nakon čega se je vozilo prevrnulo na bok.
Nakon prometne nesreće, vozač je vozilom hitne pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su mu okvalificirane laketjelesne ozljede. Oba vozača su prekršajno sankcionirana.

INFORMACIJA

Prometne nesreće tijekom proteklog vikenda

Tijekom proteklog vikenda na međimurskim prometnicama dogodile su se ukupno tri prometne nesreće, od čega dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i jedna prometna nesreća s nastalom materijalnom štetom. Greške koje su prethodile prometnim nesrećama su:
– nepropisna i neprilagođena brzina, dvije prometne nesreće,
– vožnja na nepropisnoj udaljenosti, jedna prometna nesreća.

Prisutnost alkohola u krvi kod sudionika prometnih nesreća tijekom dana vikenda nije utvrđena.

POLICIJSKI SLUŽBENIK
Nenad Risek

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*