medjimurjepress@gmail.com

Vozilom u stablo

Srijeda, 9. svibnja 2018. godine.

TEŠKE KRAĐE

1) Tijekom noći s 8. na 9. svibnja (s utorka na srijedu), u Pušćinama, Varaždinskoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u spremište privatne tvrtke te ukrao cigarete i prehrambene proizvode.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

2) Tijekom noći s 8. na 9. svibnja (s utorka na srijedu), u Brezju, nepoznati počinitelj je provalio u spremište sportskog kluba te ukrao trimer i posudu sa gorivom.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

PROMETNE NESREĆE

1) U srijedu 9. svibnja oko 9.30 sati u Čakovcu, Ulici ZAVNOH-a, vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 59-godišnjakinja sa šireg područja općine Sveti Juraj na Bregu, nije se obilježenom pješačkom prijelazu približavala sigurnosnom brzinom, zbog čega je automobilom udarila u tijelo pješakinje, 79-godišnjakinje sa šireg područja općine Belica, koja je prelazila kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza. Nakon udara došlo je do obaranja pješakinje na kolnik.

Pješakinja je vozilom hitne pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec te će se po utvrđivanju ozljeda okvalificirati događaj.

2) U srijedu 9. svibnja oko 22.40 sati u Čakovcu na raskrižju Ulice Tome Masaryka i Ulice Ivana Gorana Kovačića, vozač osobnog automobila varaždinskih registarskih oznaka, 19-godišnjak sa područja Varaždinske županije, kao mladi vozač upravljao je kad je u krvi imao 1,05 grama po kilogramu alkohola, kolnikom Ulice Tome Masaryka te prilikom skretanja u lijevo na kolnik Ulice Ivana Gorana Kovačića, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste (raskrižje), zbog čega je u zanošenju sišao izvan kolnika Ulice Ivana Gorana Kovačića u desno, gdje je vozilom udario u stablo.

Vozilom hitne pomoći vozač je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je zadobio lake tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju.

Vozač će biti prekršajno sankcioniran.

(Nenad Risek)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*