medjimurjepress@gmail.com

Vozilom zaglavio na tračnicama

Ponedjeljak, 6. svibnja 2019. godine

NEOVLAŠTENA UPORABA TUĐE POKRETNE STVARI-DOPUNA INFORMACIJE

Pronađeni počinitelji

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su 38 i 21-godišnjaci s područja općine Kotoriba počinili kazneno djelo Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari.

Podsjećamo da je tijekom noći s 3. na 4. svibnja (s petka na subotu) u Kotoribi, Sajmišnoj ulici, taj dvojac ukrao traktor uporabom originalnog ključa. Vozilo je naknadno pronađeno po policijskim službenicima na području naselja Kotoriba.

O događaju će se podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

POŽARI NA OTVORENOM PROSTORU

Nagorio nasad hrasta

Između 30. travnja i 3. svibnja nedaleko mjesta Kuršanec, u šumi zvanoj “Čep”, izbio je požar na mladom nasadu hrasta lužnjaka te je nagorio sav nasad. Provedenim očevidom, inspektor zaštite od požara Policijske uprave međimurske utvrdio je da je uzrok požara poduzeta ljudska radnja.

Materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva.

O događaju će se podnijeti izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

PREKRŠAJ U CESTOVNOM PROMETU

Vozilom zaglavio na tračnicama

U ponedjeljak, 6. svibnja oko 22 sata u Čakovcu, Ulici dr. Ante Starčevića, kod prijelaza ceste preko željezničke pruge, vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 42-godišnjak s područja grada Čakovca, upravljajući dok je u krvi imao prisutno 1,68 g/kg alkohola te dok mu je isteklo važenje vozačke dozvole prilikom skretanja na kolnik Trnavske ulice, sa vozilom je sišao na željezničku prugu, gdje je kotačem zaglavio između šine i praga.

Na osobnom automobilu i na okolnim objektima i uređajima nije nastala materijalna šteta, niti je došlo do kašnjenja vlakova, dok je vozilo maknuto sa pruge.

Vozač je uhićen te su mu izdani prekršajni i obavezni prekršajni nalozi.

(Nenad Risek)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*