Međimurje Press
Policija

Zasadbreg – krađa sadnica iz voćnjaka!

KRAĐA

Između 13. i 15. studenoga 2021. godine u Zasadbregu nepoznati počinitelj je iz ograđenog voćnjaka ukrao više komada sadnica.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

INFORMACIJE

Najava provođenja operativne akcije „Alkohol“

Policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec će u subotu, 20. studenog 2021. godine od 18,00 do 24,00 sata provoditi operativnu akciju „Alkohol“.

Aktivnosti akcije usmjeriti će se na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili droga, upravljanja nepropisnom i/ili neprilagođenom brzinom, suzbijanje grubog kršenja prometne discipline te ostalih prekršaja koji su u uzročno posljedičnoj vezi s nastankom prometnih nesreća, posebice s najtežim posljedicama.

Posebna pozornost posvetiti će se sudionicima u prometu mlađe životne dobi, a koji su i najčešći počinitelji spomenutih prometnih prekršaja.

Predstavnici policije i veterana 7. gardijske brigade ”PUMA” odali počast žrtvama Vukovara i Škabrnje

Povodom Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, Udruga veterana 7. gardijske brigade „PUMA“ i policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave međimurske, u utorak, 16. studenoga 2021. godine, u Perivoju Zrinskih, odali su počast žrtvama Vukovara i Škabrnje te svim braniteljima i civilnim žrtvama Domovinskog rata.

Marina Soldat

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja