Međimurje Press
Policija

Zdrav za 5!

  • Najava preventivne akcije „Oprezno u prometu“

U subotu, 7. svibnja 2022. godine u Prelogu, u organizaciji Auto karting kluba „DS RACING“ iz Preloga, a uz pomoć Grada Preloga i Turističke zajednice Grada Preloga održat će se automobilističko natjecanje naziva „2. FLETNI I STEKLI AUTOSLALOM PRELOG 2022.“

Tom prigodom će policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec u Glavnoj ulici u Prelogu, u vremenu od 8,00 do 16,00 sati korištenjem Mobilnog preventivnog centra policije provesti preventivnu akciju „Oprezno u prometu“.

Preventivno-edukativne aktivnosti će biti usmjerene prema svim sudionicima u prometu uz poticanje na odgovorno ponašanje i dosljedno poštivanje prometnih propisa. Uz preventivne aktivnosti, posjetiteljima će biti prezentiran rad Mobilnog preventivnog centra policije, kao i oprema koju prometna policija koristi u svakodnevnom radu.

  • Provedene aktivnosti II. komponente „ZDRAV ZA 5“ 

U sklopu nacionalnog preventivnog projekta „Zdrav za 5“ policijski službenici Policijske uprave međimurske su u razdoblju od 6. do 28. travnja 2022. godine provodili aktivnosti iz II. komponente projekta u Osnovnoj školi Orehovica, Osnovnoj školi Goričan, Osnovnoj školi Prelog i Srednjoj školi Prelog.

Više informacija na internetskim stranicama Policijske uprave međimurske, ovdje.

Marina Soldat 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja