Potvrđena optužnica protiv Smiljane Srnec

Potresena viješću kako iza rešetaka ostaje najmanje do konca rujna

Optužno vijeće Županijskog suda u Varaždinu zaključilo je da postoji dovoljno dokaza da se potvrdi optužnica protiv Smiljane Srnec. Istražni zatvor je i dalje na snazi, piše Jutarnji list.

Ostaje iza zatvorskih rešetaka najmanje do 30. rujna do kada joj je produljen istražni zatvor obzirom da je 31. srpnja Vrhovni sud potvrdio rješenje o produljenju pritvora.

Kako saznajemo, Srnec je potreseno primila vijest o činjenici da će joj se suditi i da njezinoj agoniji nema kraja.

Optužnica tereti Smiljanu Srnec da je s pet snažnih udaraca u glavu ušicom sjekire ili nekim drugim predmetom ubila na spavanju sestru Jasminu i potom ju ugurala u škrinju, prethodno joj zamotavši glavu crnom vrećom, a vrat najlonskom čarapom.

Ispod crne vreće u Končarevoj škrinji prvo je bila navlaka za poplun u koju je bio umotan drugi dio tijela, a na njemu su bili tragovi krvi. Kad su policajci otvorili škrinju, koja se teško otvarala jer je guma bila zalijepljena ljepilom, i skinuli navlaku za poplun s tijela, glava ubijene bila je još jednom omotana crnom vrećom koja je oko vrata najlonskom čarapom zavezana u čvor.

Tijelo je na kraju bilo zamotano i u stolnjak, a svaka potkoljenica omotana vrećom i čarapom. Tko zna koliko bi se još dugo Jasmina vodila kao nestala da 16. veljače ove godine u 12.06 sati OKC PU međimurske nisu nazvali Smiljanina kći i njezin izvanbračni partner, rekavši da su u kući pronašli leš.

(mp)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*