Predstavljanje studija Poduzetništvo i EU fondovi

Predstavljanje Specijalističkoga poslijediplomskog studija

Poduzetništvo i EU fondovi

Sveučilište Sjever Varaždin i Hrvatska gospodarska komora organiziraju predstavljanje specijalističkoga poslijediplomskog studija „Poduzetništvo i EU fondovi“, koje će se održati u petak, 16. studenoga s početkom u 12 sati na Sveučilištu Sjever u Varaždinu (Trg 104. brigade 1, zgrada Unin2, dvorana 115).

Ovaj multidisciplinaran i moderan studij rađen je u skladu s potrebama tržišta rada, a predviđenim studijskim programom studenti će stjecati vještine prijeko potrebne za razvoj moderne, na znanju temeljene ekonomije, s naglaskom na učenju poduzetničkih vještina primjenjivih u svim segmentima gospodarstva. Osim profesora sa Sveučilišta Sjever i profesora s drugih hrvatskih sveučilišta, na njemu će predavati brojni eminentni stručnjaci iz hrvatskoga gospodarstva, kao i iz inozemstva, zajedno s ekspertima iz Hrvatske gospodarske komore.

U skladu s novim trendovima u gospodarstvu i vještinama potrebnim na tržištu rada za unaprjeđenje poslovanja, u sklopu predstavljanja održat će se panel diskusija na temu „Partnerstvo čovjeka i stroja“, s naglaskom na iskustva provođenja digitalne transformacije i Industrije 4.0 u hrvatskom gospodarstvu.

Panelisti su osobe koje svojim znanjem i vještinama na uspješan način implementiraju inovativna rješenja i primjenjuju suvremene metode poslovanja. Cilj je rasprave i prikazati znanja koja će polaznici studija Poduzetništvo i EU fondovi steći u skladu s modernim pristupom poslovanju.

Monika Bistrović

(HGK)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*