medjimurjepress@gmail.com

Kolegica mi se namjerno nabacuje, dodiruje, izazovno oblači…

Lagao bih kada bi rekao da me ne privlači i da ne bih volio nešto imati sa njom, ali pokušavam se suzdržati, jer imam ženu i djecu i ne bih volio da to dođe do nje.

Od prvoga dana se ona tako ponaša prema meni od kada sam došao u tu firmu. U početku sam mislio da je inače takva i nisam to smatrao nečim lošim. Žena je lijepa pa neka se i pokazuje. Mnogi su mi govorili na poslu da je ne prepoznaju i da to nije radila sve dok ja nisam došao.

Iznenadio sam se i tada sam shvatio da želi nešto od mene, još mi je jasnije bilo kada me počela dodirivati. Uvijek me hvata za guzu ili međunožje, znala me često ostaviti bez teksta, jer me uhvatila na blef. Nisam se snašao i nisam znao kako da reagiram.

Svi su to na poslu vidjeli i bilo mi neugodno pa sam je jedan dan pozvao u svoj ured da joj kažem da to više ne radi. Oženjen sam čovjek koji ima svoju obitelj i ne želim imati sa njom ništa niti želim riskirati. Na to mi je rekla da neka ne brinem da ću ja već popustiti, a ona neće odustati od mene.

Okrenula se i otišla van i svaki dan radi isto, što me užasno ljuti. Iako me privlači  i jedva se kontroliram da je ne dotaknem, samo se sjetim svoje vjerne žene kod kuće i tada uopće ne razmišljam o njoj. Ne znam kako dalje, jer ovako ne mogu raditi.

Ruši mi koncentraciju i stalno me izaziva. Osječam neku vrstu mobinga i došlo mi je da se žalim šefu. Ako mi to ne uspije, morati ću dati otkaz, jer ovako više ne mogu raditi. Remeti mi moj tempo i ne želim to više trpjeti ni na koji način. Najmanje da povrijedim svoju ženu koju volim više od svega…

(Ivan V.)

Izvor: pitaj.online

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*