medjimurjepress@gmail.com

Ljubav poznatih koja je započela na Međimurskom festivalu

Ljubavna priča poznate pjevačice i plesača: ‘On je čovik moj’

Emina Arapović nedavno je predstavila pjesmu ‘Ti si čovik moj’ s kojom nastupa na ovogodišnjem CMC festivalu, a za Večernji.hr otkrila nam je sve o svojoj romansi s poznatim plesačem Tomislavom Tržanom.

Pjevačica Emina Arapović ove će godine nastupiti na CMC festivalu u Vodicama s pjesmom “Ti si čovik moj”, koju pjeva s klapom Romansa. A u Emininu životu već godinu dana postoji poseban čovjek, dobro poznat široj javnosti. EMINA ARAPOVIĆ “Stranac” na YouTubeu pogledan više od 60 tisuća puta – Već sam godinu dana u ljubavnoj vezi s najboljim plesačem u Hrvatskoj, poznatim Tomislavom Tržanom kojeg znate kao plesača Ivane Banfić.

Živimo zajedno, ali trenutačno se po kući sretnemo negdje sredinom tjedna jer puno radimo. Ja sa svojim bendom Apokalipso sviram non-stop, evente, svadbe, svaki vikend, a sada tijekom sezone i preko tjedna. Osim nastupa s Ivanom, Tomislav je rasprodao i svoju urnebesnu plesnu stand-up predstavu “Prava istina o disko plesu”, koja je izvrsna animacija u turizmu – rekla nam je Emina.

Inače, Emina i Tomislav znaju se dugi niz godina, a spojili su se lani na Međimurskom festivalu zabavne glazbe. Dijele isti smisao za humor, i kako kaže Emina, nikad im nije dosadno. Sretna Emina kaže kako je zato i pjesma “Ti si čovik moj” došla u pravi trenutak.  Rođena Splićanka, Emina se prisjeća svoga djetinjstva, prožetog klapskom pjesmom i baladama Olivera i Doris Dragović: – Sjećam se dok bi liti u krugu obitelji pivali do kasno u noć… Moj otac je uvik tražija da mu pivan ‘‘Jedini’’ od Doris, a onda bi se svi za stolom rasplakali – kaže Emina. Klapa Romansa iz Šibenika, koju čine iskusni šibenski glazbenici, stala je uz Eminu u ovoj pjesmi te je na taj način zaokružena priča ove lijepe ljubavne dalmatinske balade. Glazbu potpisuje Marko Tomasović, tekst Robert Pilepić, a aranžman i produkciju Aleksandar Valenčić. Za singl je početkom svibnja snimljen i prateći video u Primoštenu. Kulisu spota čine predivni kadrovi u koje je redatelj Dean Batak smjestio ljubavnu priču koja nam Eminu prikazuje u nježnom i romantičnom izdanju.

(Samir Milla)

Izvor: Večernji list

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*