Ne želim mu zlo, ali će ga snaći

NEPOKRETNA SAM I NE ŽELI MI POMOĆI!

Da me netko drugi odbio, ne bih niti riječi rekla. Ali da mi moj dečko takvo nešto napravi, to ne mogu vjerovati ni dan danas iako je prošlo od toga nekoliko mjeseci. Nisam se nadala da sudbina ima neki drugi put za mene.

Trebali smo se vjenčati iduće godine ipak smo bili u vezi pune četiri godine, voljeli smo se stvarno i samo smo se nadopunjavali kako god smo mogli. Kada bi nas netko vidio zajedno i bio s nama, pričali su, kako savršeniji par nisu vidjeli. Osjećala sam da je on onaj pravi i da ću sa njim stvoriti svoju obitelj, ali eto, na kraju se to dogodilo suprotno.

Imala sam tu nesreću da me auto pokupio na cesti dok sam išla na posao, vozač je bio pijan i nije me vidio i eto tako se dogodilo. Ostala sam na žalost nepokretna, prošla sam već tri operacije i na žalost spasa nema za mene.

Kada je to čuo, odlučio me ostaviti na cjedilu, jer on tako ne želi živjeti sa mnom, da mu je jako žao, ali da ne može imati brigu oko nekoga svaki dan. Pitam se, koliko je to fer nakon toliko ljubavi?

N.V,

(pitaj.online)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*