Nije fer, ali ipak sam pod njihovim krovom

KAKO DA NAĐEM DEČKA KADA NEMAM NOVACA ZA IZLASKE, SVE ŠTO ZARADIM MOJI RODITELJI MI UZMU!

Ako bih im rekla da ne dam, znam da bi me izbacili iz kuće, plaća mi nije toliko dobra da bih mogla negdje sama otići na stan i plaćati ga, jer ne bih imala dosta samo za režije gdje je hrana i ostale potrebe, oni to jako dobro znaju zato me i iskorištavaju.

Njih to ne dira što ja nemam dečka niti svoj život, kako da ga i imam kada nemam prebijene lipe da bih sa nekim otišla makar na piće i platila ga, jer sam ja takva cura. Ne mogu dozvoliti da dečko sve plaća i ne sviđa mi se to, zato sam i prekinula sa zadnjim dečkom.

Nisam si mogla dozvoliti da on sve financira, iako je dobro znao moju situaciju i nije mu to smetalo, dapače bilo mu je žao mene. Ali ja ne želim da me netko žali zbog toga, jer sam u jednu ruku i sama kriva što si to dozvoljavam, ali trenutno ne vidim drug izlaz.

Plaća živa crkavica. Kada bih otišla negdje na stan, nema šanse da bih imala dosta za sve. Eto, čim plaća dođe, oni me čekaju već na vratima i samo pruže ruke, jer već znam što moram činiti. Nisu im dosta njihove mirovine i još im brat pošalje iz Njemačke i nemaju dosta pa uzmu i moje.

Puno puta bih izašla van. Sigurna sam da bih i tada našla dečka, ali što mi vrijedi da sjedim i čekam za stolom da me netko počasti. To si ne mogu dozvoliti niti se vidi tako. Znam samo da moram pronaći bolji plaćen posao da bih mogla otići od njih.

Ovako nikada neću ništa imati niti uštedjeti za budućnost. Sve uzmu, jako su me razočarali kao roditelji i drago mi je samo što sam ih napokon upoznala kako treba i niti malo mi se ne sviđaju.

(Ljerka S.)

Pitaj.online

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*