medjimurjepress@gmail.com

Oduzimanje prednosti prolaska

Četvrtak, 14. veljače 2019. godine

PROMETNA NESREĆA

Oduzeo prednost prolaska

U četvrtak, 14. veljače oko 17,20 sati na raskrižju državne ceste i županijske ceste između Orehovice i Male Subotice, vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 47-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca, krećući se županijskom cestom te dolaskom do raskrižja sa državnom cestom, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao je u raskrižje zadržavajući smjer kretanja, gdje je oduzeo prednost prolaska. Zbog toga je vozilom udario u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka, s kojim je državnom cestom, upravljala 28-godišnjakinja s područja grada Čakovca. Uslijed udara drugi osobni automobil je sišao izvan kolnika, gdje je došlo do višestrukog prevrtanja vozila.

Vozač će biti prekršajno sankcioniran.

INFORMACIJA

Provođenje akcije “NADZOR TERETNIH AUTOMOBILA I AUTOBUSA “

U razdoblju od 18. do 24. veljače, sve policijske postaje Policijske uprave međimurske uključene u akciju kroz redovnu službu pojačano će provoditi nadzor teretnih automobila i autobusa.

Akcija je usklađena sa akcijama Europske unije za 2019. godinu, a sukladno navedenom terminu provodi se na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj, dok će se u srijedu, 20. veljače od 8 do 16 sati, ciljano provoditi u suradnji sa Policijskom upravom varaždinskom.

Operativnu akciju „Nadzor teretnih automobila i autobusa“ provesti će sve policijske postaje, uključujući i graničnu policiju na graničnim prijelazima.

NENAD RISEK

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*