Međimurje Press
Prenosimo

Otvoreno pismo Nikoli Gabriću

Kao šef svih masona gostovao si na vrlo  zanimljivoj emisiji HTV 4. Pokušao si nam objasniti kako je cilj masona zapravo socijalna osjetljivost na goruće društvene probleme a pritom si nam svoju nadaleko poznatu tajnu organizaciju prikazao kao korektiv društvenoj  nepravdi koja je gle čuda, zahvatila i naše građane,
I ja ti na tome čestitam!
Ovim putem te dragi Nikola pozivam da mi kao slučajnim i potpuno nebitnom ali za razliku od tebe, ipak javnom predsjedniku Mreže potrošača Hrvatske, udruge Ovršni ustanak te kao supredsjedniku SH objasniš na koji je to točno način tvoj prethodnik Marijan Hanžeković usrećio gotovo polovinu od četiri milijuna nas malih i nebitnih žitelja ove naše napaćene domovine.
Siguran sam dragi Nikola da nisi znao da se te tebi daleke 2016.g. tvoj učitelj, pregaoc i filantrop svjetskog formata Marijan Hanžeković. u emisiji Nedjeljom u 2. javno pohvalio kako je upravo on izmislio i stvorio ovršni biznis koji je dobrim dijelom zaslužan za brojne nepravde i tragedije našeg naroda, da bi na kraju uzrokovao i masovno iseljenja nas ovršenih i blokiranih građana iz svoje jedine domovine.

Siguran sam da sve to nisi znao ali
reci ti meni dragi Nikola
Tko je kriv
Možda Vlada
Možda Srbi
Ili baš tvoji masoni?

U isčekivanje tvog novog gostovanja i tvog odgovora na javnoj televiziji srdačno te pozdravljam.

Predsjednik udruge Ovršni ustanak

Danijel Galović

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja