Međimurje Press
Prenosimo

Posao za 28 tisuća kuna mjesečno!

Želiš li se prijaviti za posao isprobavanja seksualnih igračaka za 28 tisuća kuna mjesečno?

Jedna britanska tvrtka traži osobu kojoj će posao biti testiranje seksualnih igračaka Prijave za ovaj posao koji spaja užitak i zabavu prikupljaju do 28. veljače Godišnja plaća iznosi 38 tisuća funti, odnosno 330.000 kuna. Radno vrijeme je fleksibilno.

Posao je oglasila internetska tržnica OnBuy.com, a u njemu traži osobu koja će svakog mjeseca isprobavati nove seksualne igračke. Na navedeni potez su se odlučili budući da svakog mjesec zaprime više od 500 pitanja o seksualnim igračkama koje prodaju te bi željeli svojim korisnicima pružiti najbolju moguću korisničku uslugu. Zato im je potrebna osoba koja će rado spojiti posao i zabavu te prionuti na istraživanje. MOŽDA VAS ZANIMA… Ako parovi ovu jednu stvar rade skupa, seksualni život im može doseći neslućene vrhunce.

Osnivač tražilice Cas Paton otkrio je povode za kreiranje ovog zanimljivog radnog mjesta: “Na OnBuy.com cilj nam je pružiti klijentima najbolju uslugu. Posljednjih mjeseci uvidjeli smo povećanje broja pitanja vezanih uz igračke za odrasle. Iako naš tim trenutno pomaže u svim upitima kupaca na najbolji mogući način, potreban nam je profesionalac za ovaj zadatak.”

“Razumijemo da ovo nije baš uobičajeni posao za korisnike, ali nadamo se da postoji netko tko ima sva potrebna znanja. Ako ste to vi, pošaljite svoju prijavu.” – naveo je Paton. Ako ovo zvuči kao tvoj posao iz snova, morat ćeš biti brza jer se prijave za “Intimnog upravitelja korisničkih usluga” zatvaraju 28. veljače.

Pročitajte više na: https://miss7.24sata.hr/love-sex/zelis-li-se-prijaviti-za-posao-isprobavanja-seksualnih-igracaka-za-28-tisuca-kuna-mjesecno-29148 – miss7.24sata.hr

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja