medjimurjepress@gmail.com

Predsjednica odgovorila bivšoj članici grupe Femminem koja boluje od multiple skleroze

Hvala u ime svih nas koji se nadamo izmjeni zakona u svrhu poboljšanja zdravlja i kvalitete života”, zahvalila se Nika Antolos predsjednici na odgovoru. Bivša članica grupe Femminem, koja boluje od multiple skleroze, ranije je poslala apel predsjednici.

Naime, Nika boluje od multiple skleroze te je presjednicu molila za pomoć jer je, kako je navela, prisiljena ilegalno kupovati medicinsko ulje kanabisa.

“Ja bih i ovim putem gospođu Kolindu Grabar Kitarović, koju jako poštujem i nadam se da ona poštuje nas jednako, i sve ostale koji su u mogućnosti djelovati i utjecati na zakon kao gospodina Kujundžića koji se još nije oglasio s tim što je trebao molila da se pozovu na svoju savjest jer ako ćete mi pisati odgovor radimo na tome, nemojte mi ništa pisati. Nemojte mi odgovarati jer to ne smatram odgovorom”, napisala je Nika.

Predsjednica je odgovorila Niki, a pjevačica je njen odgovor objavila na svom Instagram profilu.

“U Hrvatskoj je puno osoba koje pate od raznih bolesti koje ih postupno onemogućuju u svakodnevnom životu i nose sa sobom tešku fizičku bol”‘, napisala je predsjednica i istaknula da pokušava sagledati problem tih ljudi.

Izvor: http://hr.n1info.com

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*