Od toga dana ne pijem

Sada tek vjerujem koliko alkohol može čovjeka uništiti. Kada su mi moji govorili, nisam im vjerovao i uvijek sam im govorio da nije tako i neka me ostave na miru.

Volio sam često izlaziti van sa društvom, stalno smo pili po klubovima i kafićima, jednostavno uživo sam u svojoj mladosti i godinama. Nisam ni sanjao da će mi alkohol ovakvo zlo donijeti u stan i žao mi je što sam pio tu večer.

Ne sjećam se što se točno dogodilo, jer sam bio mrtav pijan, ali znam samo ono što su mi prijatelji pričali. Od toga kako sam bio sa nekoliko njih, ljubio se u klubu svaki čas, bio s drugom u toaletu i mislili su da ću na kraju završiti sa tom nekom zgodnom s kojom sam se ljubio.

Ali na kraju naišao sam na neku ružnu djevojku i nju sam zavodio u klubu. Ne sjećam se toga i ne shvaćam sam sebe kako sam to mogao. Ujutro kada sam se probudio dobro da me srce nije iznevjerilo, nisam znao što se događa, sve dok mi ona nije sama ispričala.

Rekla je da je moja nova djevojka i da sam je noć prije pitao da li želi hodati sa mnom i da mi se sviđa do bola. Nisam mogao vjerovati da sam ja to izrekao, jer je ružna kao lopov i nije uopće tip djevojke sa kojima ja inače jesam, sam sebi sam se ogadio i povraća mi se.

Ušao sam u tu glupu vezu pijan i sada ne znam kako da izađem iz nje bez da je vrijeđam i uvrijedim, jer djevojka nije ništa kriva što sam bio pijana budala. Samo je želim skinuti s vrata da me nitko ne vidi s njom i znam da ako uspijem, da više nikada neću probati kapi alkohola.

(Damir H.)

Izvor: pitaj.online

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Komentiraj

*