Trauma iz djetinjstva

ZBOG TRAUME U DJETINJSTVU NE MOGU SE SEKSATI

Ne znam dali ću ikada ozdraviti

Vučem to sa sobom već godinama i nikako da se riješim toga. Imala sam svega 11 godina kada me pipkao i imao na pameti one radnje sa mnom. Naš prvi susjed, ja sam od malena odlazila tamo, jer nisam shvaćala da je on zapravo loš čovjek, niti su to moji roditelji primjećivali.

Kod njega sam se stalno igrala jer je imao puno životinjica od pasa do mačaka, mi to nismo imali i stalno me mamio da dolazim tamo. Moji su me puštali jer nisu sumnjali da ima zle namjere prema meni. U kuću bi me odvodio sa slatkišima i kada bih sjela na kauč on me počeo pipati i skidati, uvijek sam uspjela pobjeći i nije uspio ići do kraja jer više nisam niti htjela ići kod njega. Moji su za to sa znali tek kasnije kada su vidjeli, da sam sva u strahu i da se stalno zatvaramo u sebe primijetili su da nešto nije u redu sa mnom pa su me odveli kod psihijatra na pregled..

Tek nakon četvrte terapije sam ja uspjela progovoriti o tome i rekla sam doktorici što je bilo, i kada sam to podijelila sa njom kao da mi je pao veliki kamen sa srca. No međutim bilo je prekasno da njemu sude i da ga zatvore jer je par mjeseci prije toga umro. To se i dan danas odnosi na moj život. Ne mogu imati dečka niti spavati sa njim uvijek me proganja on u mislila sjetim se toga i jednostavno ne mogu, zgražanje se od dodira strane muškarca i ne podnosim ih. Sve muško što vidim osjetim neku mržnju iako u podsvijesti znam da nije nitko od njih kriv ali bude jače od mene. Ne znam hoću li ikada ozdraviti i dali će doći sve na svoje, ali iskreno voljela bih da to sve prođe.

(Gordana S.)

 

 

 

 

 

 

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*