medjimurjepress@gmail.com

U trenucima dok smo vodili ljubav rekao mi je da sam dobila otkaz

NOVOGODIŠNJA PRIČA

Imam uspješnu karijeru. Radim više od 20 godina na istaknutim mjestima u velikim kompanijama. Znam što je mobing, podmetanja, ogovaranja. Navikla sam nositi se s tim pratećim pojavama u gotovo svakoj radnoj sredini.

Zbog svega gore navedenog, bila sam u šoku kad mi se desilo nedavno iskustvo. U posljednjoj tvrtki u kojoj sam radila, bila sam zadužena za kadrovski menagement. Velika tvrtka traži kompanijski način ponašanja i komunikacije. Bilo je problema, ali ne onih koji vas dovode u super stresno stanje.

Na poslu sam upoznala nekoliko zanimljivih muškaraca. S jednim od njih flert je otišao dalje. Kako sam samostalna i bez djece, a on oženjen i sa djecom, prihvatila sam da naš odnos bude čist seks i zabava. Nekoliko puta je imao potrebu da me pokaže u javnosti, da odemo zajedno na neki događaj ili film. On je radio kao potpredsjednik kompanije zadužen za financije. Naš odnos, tako bih ga najprije definirala, prekinuo se naglo, na banalan način, kao i moj radni odnos.

Za vrijeme dok smo vodili ljubav, šapnuo mi je da od prvog siječnja nisam više zaposlena. Bio je u meni kad mi je to rekao. Nisam obraćala pažnju na to, sve dok mi nije počeo navoditi tehničke detalje raskida ugovora: dužinu otkaznog roka, otpremninu u visini tri plaće, itd. Sve vrijeme dok je to izgovarao bio je u meni.

Odgurnula sam ga i pitala da li se šali? “Mogla si da pričekaš da svršim”, odgovorio mi je. Sjeli smo i razgovarali. Nisam tražila objašnjenje. Sve mi je bilo jasno. Sadistički gad je uživao da me ponizi dok me jebe.

(Melani H.)

Izvor: pitaj.online

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*