Valentinovo ima svoje priče…

SVAKA LJUBAVNA PRIČA NOSI U SEBI NEKI TRAG VALENTINOVA. OVO SU PRIČE LJUDI KOJI U SEBI NOSE LJUBAV

“Moj suprug je moja prva ljubav hodali smo kad nam je bilo oko 16 godina i onda me “ostavio” radi neke cure…Prošle su godine i tako njih 12 godina sreli smo se slučajno – otišli na kavu, porazgovarali, shvatili da imamo istu životnu priču, oboje smo bili zaručeni šest godina i netom prekinuli te veze. Počeli smo obnavljati našu vezu ,bilo je zanimljivo prisjećati se starih dana.Shvatila sam da od sudbine možemo “bježati”, ali nas uvijek sustigne. Danas smo u braku 10 godina. Imamo blizanke koje obožavamo, volim supruga jer je dobar otac, brine se za cure i ništa mu nije teško napraviti za nas…a ja imam samo jednu veliku želju da zajedno sa njim i Massimom zapjevam -Dodirni me slučajno.”

(Marina)

“Ima jedna cura, znam ju još od 1. razreda osnovne škole i oduvijek mi se sviđala i oduvijek sam je mislio pitat za vezu, ali sam se sramio. Prije od prilike mjesec dana pitao sam je za vezu , a ona je rekla je da će vidjeti. Mislio sam ju iznenaditi za Valentinovo, a evo mi i prilike. Ona je najljepša cura koju sam upoznao u cijelom svom životu i stvarno bi mi puno značilo kad bih imao priliku ići s njom na ovaj koncert. Zato vas stvarno iz dna duše molim za karte jer neke kemije tu ima.


(Bruno)

“Carstvo sjećanja Opća Opasnost; Čakovec; Gimnazija; Poljubac u obraz; Poirot; Šest boca Ožujskog; Plaćen račun; Free hugs? Free hugs; Poljubac; Šetnja; Auto; Kavana; Kolodvor; Zagreb; Tramvaji; Tjedan bez tebe; Tjedni s tobom; Pivnica; Pivo; Poljupci; Grliš me oko struka; Ljubiš vrat; Šetamo mokrim ulicama; Kiša ne smeta; Zapinjemo prolaznicima za oči; Smijemo se; Vidim nas sretne; Držiš mi ruku; Stavljaš ruku na moje rame; Ljubiš mi obraze; Upoznaješ me s gradom; Prvo volim te; Ti si ta; Jura Stublić; Prvo zajedničko buđenje; Svaki dan kao novi znak pažnje neba da nas prati; Blagoslovi; Klupa na Knežiji; Zabok; Sisak; Varaždin; Čakovec; Zagreb; Požega; Osijek; Đakovo; Slavonski Brod; Gradovi gdje me ljubiš; Tomislav; Naši kafići; Jadnici; Kapa u oku; Smiješ mi se kada govorim o siru na pizzi; Budiš se kraj mene s osmjehom; Ljubim te; U snu; U stvarnosti; Dodiruješ me; Nekada se ne prepoznajem; Mijenjam se; Lijepe su promjene; „Ljutiš“ se na spomen bubnjara; Grad je malen; Skačem po lokvama; Ne vidim ljude; Bezglava sam; Durim se s razlozima i bez; Voliš me; Ti me stvarno voliš; Naš prozor; Naša soba; Naš krevet; Naši snovi; Pričaš mi o djetinjstvu; Slušaš me; Volim boju tvoga glasa; Umiruje me tvoje disanje; Dodiri prosuti po cijelom tijelu; Kafić kod Cibone; Grička vještica; Prijatelji; Prvi snijeg; Trg Bana Jelačića; Savska ulica; Ilica; Vlaška; Hodam i pijem Barun; Voliš me; Grlimo nepoznate ljude; Djelitelji smo sreće; Pletem sjećanja; Miješaju se; Oprosti; Ti i tako jedini razumiješ; Gomila nesklada; Ti se ljubiš na tako dobar način; Volim kada zaspeš prije mene; Hrkanje; Volim kada dišeš na moje uho; Prva šalica kave za mene; Prvo tuširanje; Dani sreće; Radost nam se raduje; Sreća je sretna; Ljubav voli… Mogla bih do sutra. Zauvijek. Volim te voljeti. Ne zamjeri, nekada pretjeram.Voli me! Ali ti me tako divno voliš…

(Mihaela)

“Bilo je to 29.06.2010. Stajao sam ispred Crkve tipkajući na mobitel sav u svom svijetu, odjednom sam začuo tihi glas…podigao sam glavu i ugledao nju, predivnu djevojku duge smeđe kose koja je stajala pokraj mene čekajući nekoga. Nakon nekog vremena pogledao sam ju, još je stajala ondje, ali više nije bila uzbuđena… bila je razočarana. Nisam mogao da ju ne upitam zašto je tužna…tada sam uskočio i ponudio se da prošetamo…od toga dana ja sam najsretniji čovjek na svijetu jer imam predivnu djevojku punu strpljenja i razumijevanja…najviše volim na njoj kada me pogleda nježno sa svojim smeđim očima punim ljubavi. :)”

(Filip)

Izvor: tiskamedia
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*