Međimurje Press
Vijesti

Stižu odlikovanja članovima Nacionalnog stožera!!!

Hrvatski liječnički zbor donio je odluku o odlikovanju liječnika, članova Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske

Odličjem i medaljom Ladislav Rakovac odlikuju se ministar zdravstva izv.prof.dr.sc. Vili Beroš, dr.med., ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, doc.dr.sc. Krunoslav Capak, dr.med., ravnateljica Klinike za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević prof.dr.sc. Alemka Markotić, dr.med. i ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu Maja Grba Bujević, dr.med.

Članovi Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, uvažene kolegice i kolege zaslužili su visoko priznanje Hrvatskog liječničkog zbora za osobite zasluge u sprečavanju širenja zaraze COVID-19 i očuvanju zdravlja naroda, te postignute posebne rezultate u razvoju zdravstvene zaštite u Republici Hrvatskoj.

Javna priznanja i odličja HLZ-a društvena su priznanja što ih HLZ dodjeljuje zbog osobitog doprinosa za HLZ kao i za Republiku Hrvatsku, posebno u razvoju zdravstva i medicine u organizacijskom, stručnom i znanstvenom pogledu.

O vremenu i mjestu svečane dodjele odličja i medalja Ladislav Rakovac obavijestit ćemo Vas naknadno.

 

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja