Što je AIESEC?

AIESEC je najveća međunarodna studentska organizacija s ciljem pomaganja mladima u otkrivanju i razvijanju svojih potencijala. Kroz rad u AIESEC-u, studenti dobivaju praktična i globalna iskustva. Praktično iskustvo stječu radeći u organizacijskom okruženju gdje pravljenje grešaka ne znači otkaz, nego način učenja i razvijanja. Globalno iskustvo stječe se radom na projektima preko kojih se komunicira s praktikantima iz cijeloga svijeta, dok postoji i mogućnost vlastitog odlaska u inozemstvo radi raznih konferencija, projekata ili prakse.

Zašto se prijaviti?

Tijekom karijere u AIESEC-u studenti razvijaju organizacijske vještine u svakom smislu, rade u timovima, sklapaju partnerstva, provode projekte, razvijaju prodajne i pregovaračke vještine, surađuju s ljudima iz cijelog svijeta (i Hrvatske), usavršavaju engleski jezik te stječu brojne druge poželjne kompetencije. Osim toga, nerijetko su uključena razna putovanja po cijeloj Hrvatskoj (i šire) na razne konferencije, forume i sastanke gdje se upozna i surađuje s puno drugih mladih ljudi. Studenti na taj način mogu naučiti razvijati profesionalne odnose s poduzećima i javnošću, a mogu dobiti i iskustva u operativnim poslovima te razvijati prezentacijske i liderske vještine

Ako želite doživjeti nova iskustva, stvoriti mrežu poznanstava i postati kompetentniji, traženiji i otvoreniji odlično je vrijeme da nam se pridružite!

Prijaviti se možete putem linka, potražite nas na facebook stranici ili nam se javite na aiesec.va@gmail.

Veselimo se budućoj suradnji i novim izazovima!

(Lucija Matulić)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*