Međimurje Press
Vijesti

U sudaru vlakova poginule tri osobe, više ozlijeđenih!

Sinoć, oko 21 i 30 sati između kolodvora Okučani i Novska došlo je do naleta putničkog vlaka br. 2506 na teretni vlak. U nesreći ima smrtno stradalih i teško ozlijeđenih osoba. Na mjestu nesreće su žurne službe. Uzrok nesreće bit će poznat nakon istrage. Vlak 2506 vozio je na relaciji Vinkovci – Novska.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković nakon obilaska mjesta teške željezničke nesreće u mjestu Rajić kod Novske rekao je u subotu da su, prema trenutnim podacima, smrtno stradale tri osobe, a 11 ih je ozlijeđeno, ali da nitko nije životno ugrožen te da nema podataka o drugim stradalima.

“Nekoliko ozlijeđenih osoba su hrvatski državljani, a nekoliko stranih”, potvrdio je Plenković napomenuvši da se podaci o njima mogu dobiti od Crvenog križa u Novskoj. Nije želio govoriti o identitetu poginulih osoba prije nego što se provjere te najavio da na teren treba izaći Županijsko državno odvjetništvo iz Siska koje će to utvrditi i objaviti. Hospitalizirano je trenutno 11 osoba – u Pakracu jedna, u Novoj Gradiški sedam te u Slavonskom Brodu tri, dodao je.

Izvor: https://hr.n1info.com/

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja